Gratis A.I. opleiding voor jou, van de Finse overheid!

Wat voor invloed gaat A.I. hebben op mijn baan? Op mijn manier van reizen? Op mijn manier van consumeren? Op mijn leven als geheel? Dit zijn vragen die veel mensen zich stellen. Zeker jij, als bezoeker van deze site!

Wil je laagdrempelig meer leren over wat A.I. precies is en hoe het gemaakt wordt? Wil je begrijpen hoe A.I. zich gaat ontwikkelen en hoe dit onze levens mede vorm gaat geven? Dan is daar een hele laagdrempelige manier voor beschikbaar.

De Finse overheid heeft zichzelf ten doel gesteld om 1% van de Europese bevolking vertrouwd te maken met de mogelijkheden van A.I.; zo’n 7,5miljoen mensen. De gratis online cursus ‘Elements of AI’ kost je 6 tot 10 uur en kun je op je eigen tempo volgen. Je vindt hem op www.elementsofai.nl.

Ik heb hem alvast doorgenomen; juist als je niks van Artificial Intelligence / Machine Learning weet is dit een perfecte introductie. Je leert wat de bouwstenen van A.I. zijn en wordt met opdrachten uitgedaagd om je gedachten over A.I. vorm te geven. Echt aan te raden, ook voor jou!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: